Přistavení vozu zdarma v Praze. Pojištění a dálniční známka v ceně. Výhodný tarif, zarezervujte si své vysněné auto ještě dnes, se vším vám poradíme, volejte kdykoliv +420 773 116 716

Jak si půjčit auto? Je to složité?

Jak si půjčit auto? Je to složité?

Chcete si půjčit automobil a máte obavu, že to bude složité? Že něco opomenete?

 

VÝBĚR VOZU

Široká nabídka kvalitních, zánovních vozů. Vůz si můžete objednat on-line, formulář není složitý, můžete objednávku poslat emailem. Pokud se vám nechce nic psát ani vyplňovat, jednoduše zavoláte a my vše zařídíme dle vašich pokynů: +420 773 116 716

PŘEDÁNÍ VOZU

Přistavení a vyzvednutí vozu v Praze ZDARMA. Auto přistavíme ve vámi stanovený čas a místo (u vás doma, ve firmě, na nádraží, na letišti, prostě kdekoliv vám to vyhovuje). Při převzetí vůz společně zkontrolujeme a nafotíme. Naše auta jsou zánovní a v perfektním technickém stavu, ale pořádek dělá přátele. Auto vám předáme s plnou nádrží. Při předání na místě podepíšeme smlouvu. Vyřízení smlouvy je do 5 minut. Za drobný poplatek můžete mít i nosiče, zavazadlové boxy, dětské autosedačky, navigace.

SEDNETE A JEDETE

Vy si užíváte, my se staráme, váš komfort je naše priorita. Pojištění vozu a dálniční známka je v ceně. V případě problémů se o vás postaráme, jsme vám nablízku 24 hodin denně +420 773 116 716. 

VRÁCENÍ VOZU

Předání vozu uskutečníme tam kde vám to vyhovuje (u vás doma, ve firmě, na nádraží, na letišti, kdekoliv v Praze). Než vůz předáte, nezapomeňte natankovat plnou nádrž. Při předání na místě zkontrolujeme stav vozu, plnou nádrž, ujeté kilometry a vrátíme vratnou kauci dle způsobu platby (pokud jste platili hotově, dostanete hotovost na místě předání, pokud bankovním převodem či kartou, je vám kauce vrácena platební kartou případně bankovním převodem). Vše trvá několik minut.

Půjčení automobilu v Autopůjčovně OneTwoGo je jednoduché a rychlé, podívejte se na naše reference:

Google

Facebook

Firmy.cz

 

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)