Každý vůz je dezinfikovaný ozonem, bezkontaktní předání vozu. Přistavení vozu zdarma v Praze a okolí. Levný tarif na míru i pro vás, zavolejte teď! +420 773 116 716

Cookies

Informace o souborech cookie a jejich využívání

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., tento web používá pro svoji činnost tzv. cookies. 

Jako cookie (anglicky koláček, oplatka, sušenka) se v protokolu HTTP označuje malé množství dat, která WWW server pošle prohlížeči, který je uloží na počítači uživatele. Při každé další návštěvě téhož serveru pak prohlížeč tato data posílá zpět serveru. Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládají se do nich uživatelské předvolby apod.

Funkce cookies je definována v RFC 2965 pomocí HTTP hlaviček Set-Cookie (nebo její novější varianty Set-Cookie2) a Cookie. Hlavička Set-Cookie je poslána v odpovědi serveru a obsahuje:

  • název (identifikátor) cookie
  • data cookie (omezená prohlížečem, vyžadována je podpora alespoň pro 4096 byte)
  • dobu platnosti cookie (resp. čas, kdy hodnota vyprší)
  • doména, pro kterou cookie platí
  • adresář na serveru, pro který cookie platí.

Jak můžete cookies spravovat?

Cookies můžete povolit či zakázat přes svůj internetový prohlížeč. Pozor ale, pokud odstraníte či zablokujete cookies, některé důležité funkce webu nemusí být k dispozici.

Informace o cookies, typy cookies:

„Dočasné“ (session) cookies: tyto cookies zůstávají ve vašem prohlížeči jen po dobu relace, tedy do chvíle, než opustíte webové stránky.

„Trvalé“ (persistent) cookies: tyto cookies zůstávají ve vašem prohlížeči i po skončení relace (pokud je nevymažete).

Druhy cookies

1. Nezbytné soubory cookie

Umožňují uživateli navigaci a používání webu. Tyto soubory cookie jsou pro provoz webových stránek nezbytné.

2. Soubory cookie pro analýzu výkonu (analytické cookies)

Umožňují sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá web zlepšovat tak, aby lépe sloužil uživatelům, a také identifikovat oblasti, které mohou vyžadovat údržbu. Soubory cookie mohou být nastaveny třetími stranami, jako je například Google Analytics. Data jsou spravována námi a používáme je jen a pouze k tomu, abychom lépe porozuměli fungování našeho webu a mohli ho tak zlepšovat.

3. Funkční soubory cookie

Funkční soubory cookie se používají k zapamatování vašich preferencí (pamatují si vaši volbu za účelem zlepšení vašeho pohodlí při používání webu).

4. Behaviorální reklamní soubory cookie

Reklamní cookies umožňují zobrazovat cílenou reklamu. Cílená reklama je zobrazena na základě chování anonymního uživatele či skupin uživatelů na webových stránkách, díky identifikaci jejich prohlížeče. Soubory cookie používáme k zobrazování takové reklamy, o které se domníváme, že by pro vás mohla být relevantní. Jinak řečeno, behaviorální reklama je poskytování reklamy tak, aby lépe odpovídala vašim zájmům.

Nastavení správy cookies a vypnutí ukládání cookies v prohlížečích

Běžné internetové prohlížeče (Mozilla Firefox, Google Chrome, Edge apod.) podporují správu cookies a umožňují ve svém nastavení vypnutí práce s cookies.  V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro některé internetové stránky.

Bezpečnost a ochrana soukromí, jsou cookies nebezpečné?

Cookies neznamenají žádné nebezpečí pro počítač jako takový.

TECHNICKÉ INFORMACE O COOKIES:

language Trvalé cookie 1 rok od nastavení jazyk stránky
cookie_law_bar_hidden Trvalé cookie 1 rok od nastavení Souhlas návštěvníka s používáním cookies
_gid Trvalé cookie 24 hodin Google Analytics statistické účely
_gat Trvalé cookie 10 minut Google Analytics statistické účely
_ga Trvalé cookie 2 roky Google Analytics statistické účely
AMP_TOKEN Trvalé cookie 30 sekund až 1 rok Google Analytics statistické účely
_gac_ Trvalé cookie 90 dniů Google Analytics statistické účely
__utma Trvalé cookie 2 roky Google Analytics statistické účely
__utmt Trvalé cookie 10 minut Google Analytics statistické účely
__utmb Trvalé cookie 30 minut Google Analytics statistické účely
__utmc Dočasné cookie Zavření prohlížeče Google Analytics statistické účely
__utmz Trvalé cookie 6 měsíců Google Analytics statistické účely
__utmv Trvalé cookie 2 roky Google Analytics statistické účely
__utmx Trvalé cookie 18 měsíců Google Analytics statistické účely
__utmxx Trvalé cookie 18 měsíců Google Analytics statistické účely
_gaexp Trvalé cookie 90 dnů Google Analytics statistické účely

Další informace

Komentáře na tomto webu

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší e-mailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit, jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Sbíráme informace o komentujících na stránkách, které používají naši anti-spam službu Akismet. To, kolik dat zpracujeme, záleží na uživateli, jak Akismet nastaví, ale obvykle je to IP adresa, user agent, referrer a URL stránky (spolu s ostatními daty poskytnutými přímo komentujícím, jako např. jméno, uživatelské jméno, e-mail a komentář samotný).

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolná data o poloze z obrázků na webu.

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, e-mailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud navštívíte naši přihlašovací stránku, nastavíme dočasné cookies pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookies neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádná osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

S kým sdílíme vaše údaje

Pokud požadujete obnovení hesla, vaše adresa IP bude uvedena v e-mailu pro obnovení hesla.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Kam posíláme vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

Jaká máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Máte právo obrátit se na nás s žádostí o sdělení podrobností o zpracování osobních údajů a my vám bezplatně poskytneme podrobné informace. V případě opakovaných anebo nedůvodných žádostí jsme oprávněni požadovat za poskytnutí informací úhradu nákladů s tím spojených nebo poskytnutí informace odepřít.

Můžete se na nás obrátit s žádostí o výmaz osobních údajů. Můžete vznést námitku proti zpracování osobních údajů a můžete se taktéž obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Další zdroje:

Často kladené otázky ohledně souhlasu s cookies uděleného prostřednictvím tzv. cookie lišty

Cookies od začátku roku 2022 pouze se souhlasem

Mám dotaz. Jak postupovat?

Právní předpisy

JAK GOOGLE VYUŽÍVÁ SOUBORY COOKIE