Přistavení vozu zdarma v Praze. Pojištění a dálniční známka v ceně. Výhodný tarif, zarezervujte si své vysněné auto ještě dnes, se vším vám poradíme, volejte kdykoliv +420 773 116 716

Bezkontaktní, bezpečné půjčení auta

Bezkontaktní, bezpečné půjčení auta

V Autopůjčovně OneTwoGo máme velmi přísná hygienická opatření – provádíme systematickou čistku virů a bakterií.

Jakže to děláme? Nemáme pořádek jen v kredenci, očista ducha je také důležitá. A pokud máte čistý kredenc a duši, u aut je to pak samozřejmost.

Všechny vozy jsou precizně dezinfikované OZONEM

Jak se vůz dezinfikuje se můžete podívat třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=o60cCKIUPCM

Dezinfekce ozonem je technologie, která se hojně využívá ve zdravotnictví. Žádný patogen účinek ozónu nepřežije. My toho šmejda prostě dostaneme. Ozon jako plyn pronikne skutečně všude, i tam, kam se standardní sprejové dezinfekce nedostanou. Žádné obalené jednovláknové RNA viry nemají šanci.

Coronavirus

Je ozon bezpečný?

Ozón zcela vydezinfikuje ošetřovaný prostor, aniž by po sobě zanechal jedovatý chemický zbytek. Ozón je plyn, jehož molekuly jsou tvořeny 3 atomy kyslíku (O3). Jde o velmi účinné antimikrobiotikum, které díky svému oxidačnímu účinku dokáže zneškodnit všechny smrtonoše, nejen viry, ale i bakterie, plísně, parazity. 

Čištění ozonem trvá cca 30 minut u osobních vozidel, dle stupně znečištění i více. Poté se musí minimálně 20 minut prostor odvětrat.

Teprve se rozehříváme. Nespoléháme totiž jen na ozon


Pro dosažení ideálních výsledků automobil důkladně vysajeme a vyčistíme mokrou cestou. COVID-19 jsme zvládli a jsme připraveni i na COVID-20 a COVID-20 PRO.

Bezkontaktní předání auta

Viropauza už tady byla. Nenechte si brát radost ze života, užívejte si ho, bavte se jím. My jsme zavedli bezkontaktní předání vozu, tak, aby vše bylo comme il faut

Objednávku můžete udělat telefonem, smskou, formulářem (nebojte, zpracováváme a jednáme téměř okamžitě). Platbu za pronájem můžete uhradit bankovním převodem, platební kartou v místě předání vozu, v nejhorším případně i v hotovosti. Garantujeme vyřízení smlouvy do 5 minut v místě předání. Neřešte koronavirus. Řešte sebe. Vaše bezpečí je naše priorita, automobil vám předá pracovník autopůjčovny v roušce a rukavicích (posmrkaný kapesník přes ksicht fakt mít nebude). Přistavení v Praze zdarma.

Volat můžete durch (24/7)  +420 773 116 716

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)