Přistavení vozu zdarma v Praze. Pojištění a dálniční známka v ceně. Výhodný tarif, zarezervujte si své vysněné auto ještě dnes, se vším vám poradíme, volejte kdykoliv +420 773 116 716

Půjčovna dodávek v zahraničí

Půjčovna dodávek v zahraničí

Máte v plánu stěhování nebo přepravu většího množství osob v zahraničí? V tom případě se vám vyplatí využít služeb půjčovny dodávek. V rozvinutých zemích vždy naleznete službu odpovídající vašim představám. Ukážeme tři možnosti jak postupovat.

Půjčení dodávky přes Rentalcars.com

Nejjednodušší cestou je využít služby Rentalcars.com. Snadno zadáte místo vyzvednutí, zvolíte vozidlo dle své volby. Poskytovatelem služby pravděpodobně bude některá z mezinárodních autopůjčoven, specializovaná půjčovna dodávek v zahraničí je v seznamu spíše výjimkou.

Tato možnost se ideální v případě, kdy potřebujete auto pro více lidí od spolehlivého partnera. Méně výhodná je u přepravy nákladu.

Půjčení dodávky od lokálního poskytovatele

Lokální půjčovna dodávek je skvělou volbou, pokud potřebujete specializované vozidlo, nebo chcete ušetřit. Většina firem má svoji nabídku v anglickém jazyce, takže stačí do vyhledávače zadat frázi „van rental“ s daným státem či městem v angličtině, například „van rental iceland“. Okamžitě se vám zobrazí stránky s nabídkou dodávek, v případě Islandu je to půjčovna dodávek specializující se na kemping.

U lokální půjčovny dodávek je třeba vždy trvat na smlouvě v anglickém jazyce a pročíst si řádně veškeré podmínky, zejména část o pojištění. Popřípadě lze dodávku půjčit na místě i od lokální pobočky známých autopůjčoven.

Půjčovna dodávek v zahraničí pro cestu jedním směrem

Velmi lákavá je nabídka autopůjčoven, které mají svojí pobočku i v České republice. Například Budget umožňuje zapůjčení vozidla pouze jedním směrem. Nemusíte tak hledat půjčovnu dodávek v zahraničí, stačí zajít českou pobočku Budgetu, zeptat se na podmínky a vše ostatní již autopůjčovna zařídí.

Tato varianta půjčení dodávky v zahraničí je ideální tehdy, když seženete zajímavé letenky do destinace a cestou zpět si budete chtít pohodlně projet v dodávce.

Podmínky pro půjčení dodávky v zahraničí

U poskytovatelů s mezinárodní působností bývají podmínky půjčení dodávky stejné jako u klasických automobilů. Základem je věk řidiče nad 21 let, spíše 25-70, a blokování kauce na kreditní kartě. U dodávek do 9 míst postačí řidičský průkaz skupiny B, ve státech mimo EU mohou vyžadovat mezinárodní řidičský průkaz.

U lokální půjčovny dodávek v zahraničí bývají podmínky obdobné, v některých destinacích mohou namísto kauce vyžadovat pas do zástavy.

Víte o tom, že dodávku si můžete půjčit i u nás

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)