Přistavení vozu zdarma v Praze. Pojištění a dálniční známka v ceně. Výhodný tarif, zarezervujte si své vysněné auto ještě dnes, se vším vám poradíme, volejte kdykoliv +420 773 116 716

Auto roku 2015 v ČR?

Auto roku 2015 v ČR?

Škoda Fabia.

Tak jako každý rok, tak i pro ten letošní vyhlásily Klub motoristických novinářů a Klub motoristických publicistů ve spolupráci se Svazem dovozců automobilů a Sdružením automobilového průmyslu anketu Auto roku 2015 pro Českou republiku.

Její slavnostní vyhlášení se konalo ve středu 21.1.2015 v TOP Hotelu Praha, kde odborná porota složená z motoristických novinářů vybírala z celkového počtu 31. nominovaných vozů to, které se stane vítězem.

V prvé řadě bylo však nutné zvolit 5 semifinalistů, kterými se staly Ford Mondeo, Mazda3, Mercedes-Benz C, Škoda Fabia a Volkswagen Passat. V přímém přenose se pak začaly otevírat obálky s hlasovacími lístky, které určily konečného vítěze – Škodu Fabii. Díky tomuto vítězství bylo Sdružením automobilového průmyslu uděleno podnikům, které působí na území České republiky a jež se podílejí na výrobě vítězného vozu Škoda Fabia, právo používat v tomto kalendářním roce označení Dodavatel pro Auto roku 2015 v České republice.

Proč se Škoda Fabia těší takové oblibě?

Škoda Fabia je ve třídě malých vozů velice žádaná. Proč tomu tak je? Důvodů je hned několik:

  • Možnost výběru – možnost volby motoru, výbavy, barvy vozu atd. Váš vůz si můžete doslova nakombinovat dle libosti.
  • Prostor – dostatečně prostorný interiér, to jsou požadavky dnešní doby. Fabia ve své třídě maximálně splňuje tyto požadavky, nabízí nejlepší prostor pro posádku (u Fabie je to 315 litrů i Fabie Combi pak 505 l).
  • Praktičnost – vychytávky v podobě háčků v zavazadlovém prostoru, odkládací prostory na PET lahve, schránka na brýle, oka pro upevnění zavazadel a další činí z Fabie praktické rodinné auto.
  • Nadčasovost – design vozu je skutečně nadčasový, takže se můžete spolehnout na to, že se vám bude líbit i za několik dalších let.   
  • Česká automobilka – Škoda Fabia je i po vstupu automobilky do německého koncernu Vollkswagen stále českým vozem. Navíc se můžete spolehnout na širokou síť prodejen a servisních míst.
Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)