Přistavení vozu zdarma v Praze. Pojištění a dálniční známka v ceně. Výhodný tarif, zarezervujte si své vysněné auto ještě dnes, se vším vám poradíme, volejte kdykoliv +420 773 116 716

Krásy historie i divoký noční život - to je Madrid!

Krásy historie i divoký noční život - to je Madrid!

Madrid je hlavním městem Španělska a nachází se v geografickém středu Pyrenejského poloostrova. Pokud vás zajímá počasí, zimní měsíce bývají chladné, teploty se pohybují okolo 5ºC a nechybí zde ani sníh. Oproti tomu jsou v Madridu velmi teplá až horká léta, kdy je naprostým normálem teplota okolo 24ºC, ale může se vyšplhat až k závratným 35ºC.

Historické památky města

Madrid je velkoměsto nabízející překrásné historické památky, za zmínku stojí například Museo del Prado, národní muzeum a galerie, kde je k vidění španělská královská sbírka. Můžete tak spatřit díla od slavných umělců, jakým byl například Pablo Picasso či Rembrandt, a mnoho dalších zajímavých exponátů. Milovníky historie jistě zaujme i náměstí Plaza de España s pomníkem Miguela de Cervantese a jeho notoricky známých postav Dona Quijota a Sancho Panzy.

Madrid je město plné vášně

Nemusíte se bát, že by Vás zahltil pouze svou historií! Právě naopak, máte zde opravdu multikulturní vyžití a musí se přiznat, že metropole je vyhlášená především divokým nočním životem, který poznáte především ve čtvrti Chueca, té se říká druhý New York.

Madrid nabízí také nespočet hospůdek, barů a restaurací s klidnější atmosférou, kde si můžete vychutnat například vyhlášené tapas a další národní jídla.

Španělská metropole je opravdu kosmopolitní a je otevřena opravdu každému. Říká se, že Španělé jsou nejvíce upovídaní lidé, snad právě díky jejich nespoutanému temperamentu.

Zkuste s námi i Vy poznat krásu města, půjčte si auto od OneTwoGo, nabízíme vám tyto vozy:

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)