Přistavení vozu zdarma v Praze. Pojištění a dálniční známka v ceně. Výhodný tarif, zarezervujte si své vysněné auto ještě dnes, se vším vám poradíme, volejte kdykoliv +420 773 116 716

Jezdit bez starostí? Řešením je operativní leasing

Jezdit bez starostí? Řešením je operativní leasing

Pronájem osobního auta firmě, auto na půl roku, auto na rok, nejlevnější auto na operák

Chcete nový vůz? Toužíte po své oblíbené značce, ale nemůžete si ji dovolit? Nebo jen potřebuje firemní auto a nestarat se o běžné záležitosti spojené s provozem automobilu? Pak je právě pro vás nejlepší volbou operativní leasing. 

S operativním leasingem platíte jen pevnou měsíční částku a o nic jiného se nestaráte. Autopůjčovna OneTwoGo pro vás zajistí placení povinného i havarijního pojištění, ale i servisní opravy a přezutí i uskladnění zimních pneumatik. Ohlídá pravidelné prohlídky dle pokynů výrobce, povinné STK i emise a zaplatí silniční daň. Mnoho firem i živnostníků využívá operativní leasing pro svůj vozový park také z toho důvodu, že jsou leasingové splátky nákladovou položkou – daňově odečitatelnou. 

Operativní leasing

Operativní a finanční leasing, víte, jaký je mezi nimi rozdíl? 

Finanční leasing se používá k nákupu automobilu po většinu jeho předpokládané životnosti, tedy že ho na konci doby nájmu může nájemce odkoupit za jeho zbytkovou cenu, operativní leasing nabízí financování po kratší dobu a nájemce může po uplynutí doby pronájmu bez dalších povinností automobil vrátit pronajímateli. Vždy tak můžete mít nový model, a to bez starostí s jeho provozem. 

Autopůjčovna OneTwoGo má ve svém sortimentu široký výběr značek a modelů automobilů, které jsou ihned k mání. Navíc za nízké ceny. Doba kontraktu i nájezd kilometrů jsou variabilní – na míru požadavků klienta. 

Rozhodli jste se pro operativní leasing? Chcete operační leasing levně? Můžete se spolehnout, že vozidlo vám bude přistaveno na vámi určeném místě, a to v perfektním stavu. 

Zpět do blogu autopůjčovny
Komentáře k článku (0)